Meer informatie over wat Wuts of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van administratie specialisten in Utrecht laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Wuts uit Utrecht. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Wuts doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

Wuts bestaat al sinds 01-02-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 30184753. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

De meeste boekhouders willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.