WOFADA is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van administratie specialisten in de regio van De Lier laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van WOFADA uit De Lier. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? WOFADA regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

WOFADA is opgericht in 01-03-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 57317143. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.