Wijs Advies BV is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Breda.

Zie hier alle details en reviews van Wijs Advies BV uit Breda. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Wijs Advies BV neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze accountant

Wijs Advies BV is geopend op 17-12-1992 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 20067716. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.