Ontdekken wat Wijks Consultancy of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van accountants in de regio van Almere laat jij jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Wijks Consultancy uit Almere. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wijks Consultancy kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Wijks Consultancy is geopend op 01-01-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34247664. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.