Wheeltrade is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Informatie over deze accountant

Wheeltrade bestaat al sinds 01-10-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 23076878. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Wheeltrade uit Hardinxveld-Giessendam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wheeltrade kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.