error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

WH Interim is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Rhoon.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

WH Interim is opgericht in 15-11-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 51280558. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van WH Interim uit Rhoon. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? WH Interim kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

WH Interim
  • De Smidse 5, 3162WH, Rhoon
  • 06-14648530
Branche
Boekhouder
KVK
51280558
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-11-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders