WAD is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialistes in de regio van Vlissingen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over WAD uit Vlissingen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? WAD regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze boekhouder

WAD is geopend op 01-02-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 20149000. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Vele accountants willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.