Meer informatie over wat Vof. Dorst & Van der Maas of een andere accountant voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Oosterland.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze boekhouder

Vof. Dorst & Van der Maas bestaat al sinds 01-01-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 59015667. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Vof. Dorst & Van der Maas uit Oosterland? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Vof. Dorst & Van der Maas kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.