Vliegenthart Administratie & Advies is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van accountancy kantoren in de regio van Lekkerkerk laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Vliegenthart Administratie & Advies uit Lekkerkerk. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Vliegenthart Administratie & Advies neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Over deze accountant

Vliegenthart Administratie & Advies is opgericht in 06-10-1989 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 29034128. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.