Vissers Administratieve Dienstverlening is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede offertes in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Hooge Mierde laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Over deze boekhouder

Vissers Administratieve Dienstverlening is geopend op 01-01-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17109979. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Meer weten over Vissers Administratieve Dienstverlening uit Hooge Mierde? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Vissers Administratieve Dienstverlening doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.