Vidata is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Zevenhuizen.

Meer informatie over deze boekhouder

Vidata is opgericht in 01-12-1986 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 29030442. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Zie hier alle details en reviews van Vidata uit Zevenhuizen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Vidata kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.