Verzekering en Adm.knt. J.M. van der Horst is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in de buurt van Kwintsheul laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer informatie over dit bedrijf

Verzekering en Adm.knt. J.M. van der Horst bestaat al sinds 20-09-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 59671807. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Verzekering en Adm.knt. J.M. van der Horst uit Kwintsheul? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Verzekering en Adm.knt. J.M. van der Horst kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.