VDG Admin Support is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van 's-Gravenhage.

Over dit bedrijf

VDG Admin Support bestaat al sinds 31-08-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 55970664. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Zie hier alle gegevens en reviews van VDG Admin Support uit 's-Gravenhage. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? VDG Admin Support neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.