Vased is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Rotterdam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Over deze accountant

Vased bestaat al sinds 02-01-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 24271224. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Vased uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Vased doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.