Van Paassen Salarisadministratie is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de omgeving van Koudekerk aan den Rijn.

Meer weten over Van Paassen Salarisadministratie uit Koudekerk aan den Rijn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Van Paassen Salarisadministratie neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

Van Paassen Salarisadministratie bestaat al sinds 01-07-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 24438274. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.