Van Oijen Administraties & Advies is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de regio van Weert laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Van Oijen Administraties & Advies uit Weert? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Van Oijen Administraties & Advies neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over deze boekhouder

Van Oijen Administraties & Advies is opgericht in 03-11-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 69996237. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

De meeste bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.