Van Muijen Administratie is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialistes in de regio van 't Zand laat je jouw details achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Van Muijen Administratie uit 't Zand. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Van Muijen Administratie kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over accountancykantoor

Van Muijen Administratie is geopend op 19-08-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 61274062. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.