van Eck Administraties is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de omgeving van Rossum laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van van Eck Administraties uit Rossum. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? van Eck Administraties kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

van Eck Administraties is opgericht in 02-11-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 53866703. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.