Ontdekken wat Van Duijvendijk Advies of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Sleeuwijk.

Meer weten over Van Duijvendijk Advies uit Sleeuwijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Van Duijvendijk Advies kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over dit accountancykantoor

Van Duijvendijk Advies is opgericht in 01-11-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17267180. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.