Van der Lei Finance is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de regio van Amsterdam.

Meer weten over Van der Lei Finance uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Van der Lei Finance regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over dit bedrijf

Van der Lei Finance is geopend op 01-01-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 56607075. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Vele boekhouders willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.