Ontdekken wat Van der Hoek Financiële Diensten of een andere boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de omgeving van Rotterdam.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Over deze bedrijfsadministrateur

Van der Hoek Financiële Diensten is geopend op 06-01-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 59557656. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Meer weten over Van der Hoek Financiële Diensten uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Van der Hoek Financiële Diensten doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.