Van der Heijden Administraties is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud experts in de buurt van Oud Gastel laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Van der Heijden Administraties uit Oud Gastel. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Van der Heijden Administraties neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Informatie over dit bedrijf

Van der Heijden Administraties is opgericht in 01-01-1991 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 20063358. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.