UM Finance & Control is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Meer weten over UM Finance & Control uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? UM Finance & Control kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

UM Finance & Control is opgericht in 01-02-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 51937654. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.