Toorn & Boer Consultancy is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de buurt van Muntendam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer over dit accountancykantoor

Toorn & Boer Consultancy bestaat al sinds 06-04-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 02098323. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Toorn & Boer Consultancy uit Muntendam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Toorn & Boer Consultancy kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.