Erachter komen wat Tomaxis Advies of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Helden.

Bekijk hier alle details en reviews van Tomaxis Advies uit Helden. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Tomaxis Advies neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Tomaxis Advies is opgericht in 01-11-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 61784192. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.