T.M. Kersten is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialisten in de omgeving van Nijmegen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer over deze boekhouder

T.M. Kersten is opgericht in 10-10-1988 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 10032618. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Meer weten over T.M. Kersten uit Nijmegen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? T.M. Kersten kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.