Erachter komen wat TJ Consultancy of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de buurt van Groningen.

Bekijk hier alle details en reviews van TJ Consultancy uit Groningen. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? TJ Consultancy regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

TJ Consultancy bestaat al sinds 23-03-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 58131043. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.