Ontdekken wat Tineke Verheij Administratie & Advies of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de buurt van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Tineke Verheij Administratie & Advies uit Rotterdam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Tineke Verheij Administratie & Advies neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over accountancykantoor

Tineke Verheij Administratie & Advies bestaat al sinds 01-01-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24356165. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.