Thonik Holding BV is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Amsterdam.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Thonik Holding BV bestaat al sinds 20-11-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 56558414. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van Thonik Holding BV uit Amsterdam. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Thonik Holding BV kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.