The Financial Department is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van accountants in Amsterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van The Financial Department uit Amsterdam. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? The Financial Department regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Meer over deze boekhouder

The Financial Department is opgericht in 30-10-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 69944938. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.