Th. S. Biesma is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende offertes in te zien van administratie specialisten in de regio van Lisse laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

De meeste accountants willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Th. S. Biesma is geopend op 01-01-1974 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27327579. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Th. S. Biesma uit Lisse? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Th. S. Biesma kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.