Teun van Dam is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in de regio van Ouddorp laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Teun van Dam bestaat al sinds 01-11-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het KVK-nummer: 64414035. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Teun van Dam uit Ouddorp? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Teun van Dam kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.