Ontdekken wat Ten Kortenaar of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in de regio van Bloemendaal laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Meer informatie over dit bedrijf

Ten Kortenaar is geopend op 01-01-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 54752639. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Ten Kortenaar uit Bloemendaal? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Ten Kortenaar regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.