Meer informatie over wat Tax-Ed of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van administratie bedrijven in de regio van Opende laat je jouw wensen achter in het formulier.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Informatie over dit bedrijf

Tax-Ed is geopend op 01-07-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 02084882. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Tax-Ed uit Opende? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Tax-Ed neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.