Struik belasting & administratie is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om goede offertes te bekijken van administratie specialisten in Alkmaar laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Informatie over dit accountancykantoor

Struik belasting & administratie is geopend op 01-01-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 67625096. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Struik belasting & administratie uit Alkmaar? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Struik belasting & administratie kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.