Strockmeijer dienstverlening is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Drachten.

Informatie over dit accountancykantoor

Strockmeijer dienstverlening is opgericht in 13-02-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 68072228. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Strockmeijer dienstverlening uit Drachten? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Strockmeijer dienstverlening regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.