Stichting Beheerkantoor Medina is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Roosendaal.

Lees hier alle gegevens en reviews van Stichting Beheerkantoor Medina uit Roosendaal. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Stichting Beheerkantoor Medina kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Stichting Beheerkantoor Medina bestaat al sinds 12-03-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 20169822. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.