Stichting Beheerkantoor H van J is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede offertes te ontvangen van accountants in de regio van Breda laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Over deze bedrijfsadministrateur

Stichting Beheerkantoor H van J is geopend op 01-01-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 20137307. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Stichting Beheerkantoor H van J uit Breda. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Stichting Beheerkantoor H van J neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.