Ontdekken wat Stichting Administratiekantoor "Fibeta" of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Mijdrecht.

Meer weten over Stichting Administratiekantoor "Fibeta" uit Mijdrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Stichting Administratiekantoor "Fibeta" doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Stichting Administratiekantoor "Fibeta" is opgericht in 15-08-1988 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 30113585. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.