SteJo Administraties is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende offertes in te zien van accountants in de omgeving van Almelo laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over SteJo Administraties uit Almelo? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? SteJo Administraties kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

SteJo Administraties is geopend op 01-10-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 58896201. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.