Steeman Administraties is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de regio van Amsterdam.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Steeman Administraties is geopend op 01-01-1996 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 33280796. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Steeman Administraties uit Amsterdam. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Steeman Administraties kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.