STAM Interim Finance is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van administratie bedrijven in de regio van Heemskerk laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over STAM Interim Finance uit Heemskerk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? STAM Interim Finance kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

STAM Interim Finance is geopend op 01-04-2015 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 62958550. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.