error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Stadmin Bedrijfsadvisering C.V. is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Rotterdam.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Meer over dit administratiekantoor

Stadmin Bedrijfsadvisering C.V. is geopend op 01-01-1989 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24175673. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

hier alle details en reviews van Stadmin Bedrijfsadvisering C.V. uit Rotterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Stadmin Bedrijfsadvisering C.V. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Stadmin Bedrijfsadvisering C.V.
  • Pieter de Hoochstraat 30Unit 3, 3024CS, Rotterdam
  • 010 - 4653874
Branche
Boekhouder
KVK
24175673
Bedrijfsvorm
Commanditaire vennootschap
Oprichtingsdatum
01-01-1989
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders