Somer is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Haarlem.

Zie hier alle details en reviews van Somer uit Haarlem. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Somer regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over dit administratiekantoor

Somer is geopend op 01-11-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 67265863. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Vele boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.