Erachter komen wat Sokke of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van accountants in Melissant laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Sokke uit Melissant. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Sokke neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over administratiekantoor

Sokke bestaat al sinds 01-05-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 63184133. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.