slimmer. is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Sprang-Capelle.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van slimmer. uit Sprang-Capelle. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? slimmer. neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

slimmer. is opgericht in 15-07-2011 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 53141148. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.