SFAA B.V. is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financiën.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountants in Amsterdam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Over deze bedrijfsadministrateur

SFAA B.V. is opgericht in 01-04-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 64992144. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van SFAA B.V. uit Amsterdam. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? SFAA B.V. kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.