Severing Administratiekantoor is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van accountants in de omgeving van Breda.

Meer weten over Severing Administratiekantoor uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Severing Administratiekantoor neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

Severing Administratiekantoor is geopend op 06-02-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 54610648. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.