error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Semper Excelsius Consulting Group B.V. of een vergelijkbare administrateur voor je kan betekenen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van accountancy kantoren in Dordrecht laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Semper Excelsius Consulting Group B.V. is opgericht in 10-12-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24479560. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte op te sturen.

hier alle details en reviews van Semper Excelsius Consulting Group B.V. uit Dordrecht. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Semper Excelsius Consulting Group B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Semper Excelsius Consulting Group B.V.
  • Visserstuin 146, 3319LM, Dordrecht
Branche
Boekhouder
KVK
24479560
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-12-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders