Scripta is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financiën.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Goes laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Meer over deze accountant

Scripta is opgericht in 01-07-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 55679889. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Bekijk hier alle details en reviews van Scripta uit Goes. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Scripta kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.